Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2021

BANÜ-FTR Uygulama ve Araştırma Merkezi Kapsamında Devam Eden BAP Projeleri

1-Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) desteği ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında, öğretim üyelerimizden sayın Dr. Öğr. Üyesi Buçin AKÇAY'ın "Üniversite Öğrencilerinde İnternet Bağımlılık Düzeyinin Baş Parmak Basınç Ağrı Eşiği, El Kavrama Kuvveti ve El Becerisi Üzerine Olan Etkisinin İncelenmesi" başlıklı çalışması Covid-19 nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.

2-Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP) desteği ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında, öğretim üyelerimizden sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülhan YILMAZ GÖKMEN'in "Skapular Diskinezisi Olan Omuz Sıkışma Sendromlu Hastalarda Skapular Bantlamanın Boyun Stabilizasyonu, Skapular Diskinezi, Omuz Ağrısı ve Üst Ekstremite Fonksiyonelliği Üzerine Etkisi ve Birbirleriyle İlişkisi" başlıklı çalışması Covid-19 nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.