Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2022

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Devir Teslim

Fakültemizde Fakülte Sekreterliği görevini yürüten İlhami DELİBAŞ için akademik ve idari personelin katılımıyla veda töreni düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen törende Dekanımız Sayın Prof. Dr. Levent AYTEMİZ  İlhami DELİBAŞ’a Fakültemize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek Fakülte Sekreteri olarak atanan Emel GÜLTEKİN'e yeni görevinde başarılar diledi.

İlhami DELİBAŞ; Fakülte sekreteri olarak görev yapmış olduğu süre içerisinde büyük bir mutuluk ile çalıştığını ifade etti ve Emel GÜLTEKİN'e yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Dekanımız Sayın Prof. Dr. Levent AYTEMİZ ve Emekli Şef Ercüment YÜCEL İlhami DELİBAŞ’a Fakültemize yapmış olduğu hizmetlerin anısına teşekkür plaketi takdim etti ve çeşitli hediyeler sundu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi olarak İlhami DELİBAŞ'a sonraki görevlerinde başarılar dileriz.