Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022

Gösterim: 903

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Modern Pentatlon Sporcularımız Başarılı Sonuçlara İmza Attılar

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası, Ulusal Sıralama, Milli Takım Seçme ve Performans Takip Yarışları, U19, Gençler ve Büyükler Ulusal Sıralama 2 ve U17 Ulusal Sıralama 1, U11, U13 ve U15 Performans Takip ve Sıralama Yarışları adıyla, 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde

Bursa Atıcılar TOHM ve Osmangazi Atletizm Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Şampiyonası, Ulusal Sıralama, Milli Takım Seçme ve Performans Takip Yarışlarına ilk kez katılım sağlayan Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübümüz adına yarışmalara katılan sporcularımız Bandırmamızı ve Kulübümüzü başarılı bir şekilde temsil etmişler ve bizleri ortaya koymuş oldukları başarılı performanslarından dolayı bizleri onurlandırmışlardır.

Kulüp yönetimi olarak, müsabakalara katılan ve serisinde ve Türkiye sıralamasında yüksek başarılar elde eden sporcularımızı tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Emeği geçen modern pentatlon takım antrenörlerimize, sporcu ailelerimize ve kulüp yöneticilerimize;

Bu konuda bizlere her daim destek olan Bandırma Kaymakamımız Engin AKSAKAL’a, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR’e, Bandırma Belediye Başkanımız Tolga TOSUN Bey’e teşekkür ederiz.

KATEGORİLER:

• U11, U13, U15, U17 – Yüzme, Koşu-Atış (3’lü)

• U19 - Yüzme, Eskrim, Koşu-Atış (4’lü)

• Gençler - Yüzme, Eskrim, Koşu-Atış (4’lü)

• Büyükler - Yüzme, Eskrim, Koşu-Atış (4’lü )

U13 KADINLAR KATEGORİSİNDE:

DEFNE BERRAK GÜREL