Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2021

FTR-UYGAR Merkezi Aylık Bilgilendirme Seminerleri

Covid-19 pandemisi nedeni ile yüz yüze yapılamayan eğitimlerin on-line olarak yapılması planlanmaktadır. Bu kapsamda alanında uzmanlaşmış hocalarımızın katkıları ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi kapsamında aylık bilgilendirme seminerleri yapılacaktır. Bilgilendirme seminerleri faaliyetleri üniversitemiz akademik ve idari personeline, fizyoterapi öğrencilerine, fizyoterapistlere ve topluma yönelik olarak oluşturulmuş bir dizi semineri içermektedir. “FTR-UYGAR Merkezi Aylık Bilgilendirme Seminerleri” başlığı ile her ay bir adet seminer yapılacaktır.

Bu seminerler;

1.El Rehabilitasyonu (En sık görülen el problemlerine yönelik güncel fizyoterapi yaklaşımları) “Uzm. Fzt. Şule KEÇELİOĞLU”- 30. 01.2021

2.Müzisyen Sağlığı (Müzisyenlerdeki kas iskelet sistemi problemlerine fizyoterapist bakış açısı) “Uzm. Fzt. Şule KEÇELİOĞLU”- 12. 03.2021

3. Nöropatik Ağrı ve Fizyoterapisi “Uzm. Fzt. Canan DEMİR”